Ny bomløsning på Søndre Blefjellveien

Fra og med 01.01.2021 går vi over til ny bomløsning som benytter automatisk skiltgjenkjenning uten bruk av fysisk bom.

Ønsker du å fortsette med årsabonnement anbefaler vi å kjøpe et abonnement via leverandørens hjemmeside www.youpark.no i forkant av oppstart. Dette gjør du ved å trykke «kjøpe abonnement» og søke opp «Søndre Blefjellveien» på lokasjon. Herfra får du videre instruksjoner når du har valgt type abonnement og utfører kjøpet. Med den nye løsningen administrerer man enkelt selv bilbytter. Dette kan gjøres så mange ganger man vil, men karantenetiden mellom hvert bytte er 5 dager. Vi tilbyr ikke lenger sesongkort/sesongabonnement.

Det åpnes for kjøp av årsabonnement fra 15.10.2020 med gyldighet fra 01.01.2021. Kjøper du årsabonnement etter 01.01.2021, vil varighet være fra kjøpsdato og et år frem i tid.

Ved passering uten årsabonnement, kan du opprette en brukerkonto på youpark.no og legge til et betalingskort som du knytter opp mot dine kjøretøy. Da får du automatisk trekk ved passering, som inkluderer automatisk mottak av kvittering på e-post. Dette er en anbefalt løsning for dere som ikke ønsker å ha årsabonnement, men er på Blefjell gjennom året.

Man kan også betale for enkeltpasseringer inntil 48t etter passering ved å søke opp aktuelt kjøretøy på www.youpark.no.

Passerer man på veien uten å foreta seg noe vil det utstedes en faktura med fakturagebyr, om man ikke gjør opp innen 48t. regelen. Det er ikke mulig å registrere en passering på et abonnement i etterkant, da vil man måtte betale etter ordinære satser og vilkår for enkeltpassering.

Priser på abonnement og enkeltpasseringer blir som følger: 
- Enkeltpassering: 75,-
- Årsabonnement 1 bil: 1215,-
- Årsabonnement 2 biler: 1820,-

Tilhenger, MC, ATV og traktor er gratis.

Leverandørens detaljerte brukerveiledningen finner du på youpark.no under «Spørsmål og Svar». Linken til brukerveiledningen er følgende: https://www.youpark.no/home/faq#faq-0 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×